Neler yeni

🎓 GÜ'de Okuyorsan, Burada Yerini Al!

📚 Ders notları, 🏠 yurt tavsiyeleri, 🎉 kulüp etkinlikleri ve çok daha fazlası seni bekliyor.

Sen de Üni Gümüşhane ailesine katıl, hem sorularına yanıt bul hem de kampüs hayatını paylaş! 💫

Rehber / Tavsiye Temel İslam Bilimleri Arap Dili Ve Belegatı Öğretim Görevlisi

Eğitim Alınan Bölüm
Arap Dili Ve Belagatı
Puan 0
Çözümler 0
AdminAdmin Doğrulanmış Kullanıcı

Temel İslam Bilimleri Bölümü

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kuyanay

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kuyanay

Unvan/GörevAnabilim Dalı Başkanı, Bölüm Başkan Yardımcısı , Doktor Öğretim Üyesi
E-Postamkuyanay
Dahili0456 233 1000 - 6318
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Dr. Öğr. Üyesi Yeşim Fettahoğlu

Dr. Öğr. Üyesi Yeşim Fettahoğlu

Unvan/GörevÖğretim Üyesi
E-Postayesimkurt
Dahili0456 233 1000 - 6335

Arş. Gör. Hatice Kübra Özdemir

Arş. Gör. Hatice Kübra Özdemir

Unvan/GörevArş. Gör. Dr.
E-Postahaticekubra
Dahili0456 233 1000 - 6326

Doç. Dr. Mohamad Alahmad

mohamadalahmad.jpeg.200x0_q85.jpg

Unvan/GörevDoçent Dr.
E-Postamohamadalahmad
Dahili0456 233 1000 - 6387

Islam Ahmed Jad Salıh

Islam Ahmed Jad Salıh

Unvan/GörevÖğretim Görevlisi
E-Postaislamgad
Dahili0456 233 1000 - 6343

Dr. Öğr. Üyesi Ali Abdulvahitoğlu

Dr. Öğr. Üyesi Ali Abdulvahitoğlu

Unvan/GörevDr. Öğr. Üyesi
E-Postaali.abdulvahitoglu
Dahili0456 233 1000 - 6450

Dr. Öğr. Üyesi Fikri Güney

fikriguney.jpg.200x0_q85.jpg

Unvan/GörevÖğretim Üyesi
E-Postafikriguney
Dahili0456 233 1000 - 6303

Arş. Gör. Zeynep Şimşek Bingöl

Arş. Gör. Zeynep Şimşek Bingöl

Unvan/GörevArş. Gör. Dr.
E-Postazeynepsimsek
Dahili0456 233 1000 - 6420

Öğr. Gör. Merve Zeyrek

Öğr. Gör. Merve Zeyrek

Unvan/GörevÖğr. Gör.
E-Postamerve.zeyrek
Dahili0456 233 1000 - 6412

Öğr. Gör. Mehmet Zeyrek

Öğr. Gör. Mehmet Zeyrek

Unvan/GörevÖğretim Görevlisi
E-Posta1604011173
Dahili0456 233 1000 - 6411

! Lütfen dikkat !

Sitemizde kaliteli ve etkileşimli bir ortam sağlamak adına, lütfen konu dışı ve gereksiz cevaplar vermekten kaçının. Site kurallarına aykırı davranışlar yasaktır. Hep birlikte daha verimli ve düzenli bir platform oluşturmak için kurallara uyalım.

🎓 GÜ'de Okuyorsan, Burada Yerini Al!

📚 Ders notları, 🏠 yurt tavsiyeleri, 🎉 kulüp etkinlikleri ve çok daha fazlası seni bekliyor.

Sen de Üni Gümüşhane ailesine katıl, hem sorularına yanıt bul hem de kampüs hayatını paylaş! 💫

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri