Neler yeni

🎓 GÜ'de Okuyorsan, Burada Yerini Al!

📚 Ders notları, 🏠 yurt tavsiyeleri, 🎉 kulüp etkinlikleri ve çok daha fazlası seni bekliyor.

Sen de Üni Gümüşhane ailesine katıl, hem sorularına yanıt bul hem de kampüs hayatını paylaş! 💫

Rehber / Tavsiye Beden Eğitimi Ve Spor Öğretim Görevlisi

Eğitim Alınan Bölüm
Beden Eğitimi Ve Spor
Puan 0
Çözümler 0
AdminAdmin Doğrulanmış Kullanıcı

Prof. Dr. Mustafa Koç

mustafa.koc.jpg.200x0_q85.jpg
Unvan/GörevBölüm Başkanı
E-Postamustafa.koc
Dahili3922
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Prof. Dr. Haluk Koç

haluk.koc.jpeg.200x0_q85.jpg
Unvan/GörevDekan
E-Postahaluk.koc
Dahili3929
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Doç. Dr. Mustafa Barış Somoğlu

barissomoglu.jpg.200x0_q85.jpg
Unvan/GörevBölüm Başkan Yardımcısı
E-Postabarissomoglu
Dahili4007

Dr. Öğr. Üyesi Üstün Türker

ustunturker_YZXbovs.jpg.200x0_q85.jpg
Unvan/GörevDoktor Öğretim Üyesi
E-Postaustunturker
Dahili4000

Dr. Öğr. Üyesi Oktay Şahin

oktay.sahin.jpeg.200x0_q85.jpg
Unvan/GörevDoktor Öğretim Üyesi
E-Postaoktay.sahin
Dahili3996

Öğr. Gör. Adem Altunbaş

ademaltunbas_TPVWqNe.jpg.200x0_q85.jpg
Unvan/GörevÖğretim Görevlisi
E-Postaademaltunbas
Dahili3934

Arş. Gör. Zeynep Hazal Ateş

zeynephazalulutas_192SBil.jpeg.200x0_q85.jpg
Unvan/GörevAraştırma Görevlisi
E-Postazeynephazalulutas
Dahili

Arş. Gör. Salih Demir

salihdemir.jpeg.200x0_q85.jpg
Unvan/GörevAraştırma Görevlisi
E-Postasalihdemir
Dahili4014

! Lütfen dikkat !

Sitemizde kaliteli ve etkileşimli bir ortam sağlamak adına, lütfen konu dışı ve gereksiz cevaplar vermekten kaçının. Site kurallarına aykırı davranışlar yasaktır. Hep birlikte daha verimli ve düzenli bir platform oluşturmak için kurallara uyalım.

🎓 GÜ'de Okuyorsan, Burada Yerini Al!

📚 Ders notları, 🏠 yurt tavsiyeleri, 🎉 kulüp etkinlikleri ve çok daha fazlası seni bekliyor.

Sen de Üni Gümüşhane ailesine katıl, hem sorularına yanıt bul hem de kampüs hayatını paylaş! 💫

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri